Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya sağlıklı açılması gerekir. Kaldırıma sevap açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını sağlar.

Yangın kadar müstacel durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu üzere mümkün.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen hariçya mevsuk açılmaktadır.

Ivedi çıkış bapları her gün ciğerin mutlak autarı gerçek açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Acil durumlarda insanoğlu binanın dışından muhtevaine değil içinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek emeksiz bir şekilde engel olmaksızın autarı açılmasını katkısızlamaktır.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Alelumum mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Elektrikler kesik evetğunda de geceleri parlayan bir bünyeda olan bu makalelar korkulu durumların hat göstericisidir.

Bayraklı'nın yeşilini yeni baştan tutulmak ve vatandaşlarımızın tüm gereksinimlerinı istikbal etmek kucakin elimizden geleni yapacağız. Tek tesellimiz dirilik kaybı olmaması. Yangınla mücadelemiz kapsamında vatandaşlarımıza sağlamlanan tahaffuz, gıda ve kıyafet destekleri için katımızda olan her insana gayrimahdut teşekkür ediyoruz. Bir henüz böyle acı bir manzaranın ne Bayraklı'mızda ne de ülkemizin herhangi bir münasip evetşanmamasını diliyoruz. Devam eden yangınların da bir an önce son bulmasını dilek ediyoruz" dedi.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü anında bapnın rahatlıkla açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim Yangın Kapısı kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı aldatmaırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangına dayanıklı acil çıkış kapıları, standart kapılara nazaran elan pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den başlangıçlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe oranlı şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı tasdikını alarak imalat çalışmalemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha kredili bir yer yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı malumat alabilirsiniz.

Report this wiki page